MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Chrupanie sprawia, że jesteśmy uważni...
fot. freepik

Zmniejsza stres i napięcie szczęk. Poznaj 5 powodów, dlaczego tak bardzo lubimy chrupać. Zobacz chrupiące produkty, po które sięgamy

Dlaczego chrupiące jedzenie jest dla nas atrakcyjne?

Chrupanie sprawia, że jesteśmy uważni

Chipsy, jabłko, marchewka czy tost – to wszystko chrupiące produkty, które uwielbiamy jeść i na które prawie zawsze mamy ochotę. Chrupanie sprawia też, że stajemy się bardziej uważni – skupiamy się na tu i teraz, na kolejnych trzaskach w naszej buzi i nie odpływami myślami.

Zobacz również

Plaga pijanych kierowców na drogach pow. chrzanowskiego

Plaga pijanych kierowców na drogach pow. chrzanowskiego

Konferencja naukowa „Zioła w profilaktyce i terapii chorób. Od juniora do seniora”

NASZ PATRONAT
Konferencja naukowa „Zioła w profilaktyce i terapii chorób. Od juniora do seniora”

Polecamy

Wiślańskie Noce Muzeów – 16 placówek, liczne atrakcje, wystawy i warsztaty

Wiślańskie Noce Muzeów – 16 placówek, liczne atrakcje, wystawy i warsztaty

Mio MiVue 935W. Nowy wideorejestrator z nagrywaniem w 4K

Mio MiVue 935W. Nowy wideorejestrator z nagrywaniem w 4K

Na dnę moczanową, nadciśnienie i zgagę. Nie musisz czekać do wakacji, zrób ją teraz

Na dnę moczanową, nadciśnienie i zgagę. Nie musisz czekać do wakacji, zrób ją teraz